G.U.M. gelis AFTACLEAR, 10 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

G.U.M. gelis AFTACLEAR, 10 ml

Prekės kodas: 10000172656
Medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

8,99 € (su PVM) 7,43 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Medicinos priemonė

Rekomenduojamas esant pavienėms burnos aftoms (opoms).
Dėl ilgo kaklelio lengva pasiekti tolimesnes burnos ertmės vietas. Tinka suaugusiems ir vaikams. Visa „GUM® AftaClear“ produktų linija gali būti naudojama ne tik esant burnos opoms (aftoms), bet ir aftinio stomatito, kerpligės sukeltiems burnos gleivinės pažeidimams, atsinaujinančioms burnos žaizdelėms, opoms, atsiradusioms nešiojant ortodontines kabes, dantų protezų nutrintoms vietoms, taip pat po dantų implantacijos, esant nedideliems nudegimams ir kitiems smulkiems burnos pažeidimams.

Sudėtis:  Sorbitoliovanduo, Propandiolas (Zemea), Vanduo,Propileno glikolis, Polikarbofilas (Noveon AA-1 USP), Gleivinę apsauganti medžiaga(Maltodekstrinas, OpuncijaFicus-Indicakaktuso ekstraktas, Europos alyvmedžio lapų ekstraktas), Natrio hidroksidas, Taurinas, Polivinilo pirolidonas(PVP (Luviskol K90)),Geogard Ultra (Gliukonolaktonatas, Natrio benzoatas, Kalcio gliukonatas), Ksilitolis, Natrio hialuronatas, SymRelief (Bisabololis,Imbiero šaknies ekstraktas), Sukralozė, Kvapiosios medžiagos, SteviaRebaudianaekstraktas, Maisto dažikliai (CI 19140, CI 42090).

 

Atsargumo priemonės ir perspėjimai:

 

Prieš naudojant produktą būtina perskaityti vartojimo instrukciją.

 

 

Po naudojimo laikyti pakuotę saugiai uždarytą. Saugoti nuo karščio ir šalčio, kambario temperatūros sąlygomis. Rekomenduojama laikymo temperatūra nuo +5oC iki +30oC.

 

 

Galima naudoti kol nepasibaigė galiojimo laikas.

 

Nenaudoti jei atsirado alergijos simptomai. Negalima vartoti pacientams, kuriems nustatytas padidėjęs jautrumas bet kuriai preparato sudėtyje esančiai medžiagai. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

 

Laikyti nuo +5 °C iki +25 °C.

GUM® „AftaClear“ produktai nebuvo testuojami su nėščiosiomis ar maitinančiomis moterimis. Jeigu jūs naudojate medicininius preparatus, laukiatės ar maitinate krūtimi, pasitarkite su gydytoju ar vaistininku prieš pradėdami vartoti produktą.

Produktų sudėtyje yra natūralūs ingredientai, kurie einant laikui gali pakeisti spalvą – paruduoti.

Jeigu naudojimo metu pajutote neįprastą poveikį, kreipkitės į gamintoją ar autorizuotas instancijas jūsų šalyje.

 

Rekomenduojamos prekės